top of page
Rosa Himmel

смерть або життя?

Ти знаєш, де ти проведеш вічність?

Ви можете знайти відповідь тут.

Приділіть кілька хвили
н

і ви знаєте, куди веде подорож після вашого земного життя.


Походження всього буття

Ви, мабуть, уже запитували себе: куди я піду, коли помру? Чи є взагалі бог і диявол? Якщо так, що мені робити? щоб потім я був на небі (Царстві Божому). і як я можу уникнути потрапляння в царство мертвих і бути засудженим перед Богом за всі мої гріхи (брехня, крадіжка, заздрість, ненависть, відсутність любові тощо)?

Я лише коротко зупинюся на питанні про те, чи існує Бог. Звідки береться все, чим ми є і що нас оточує? Це все протягом кількох мільярдів років від якогось великого вибуху Мав виникнути з нічого - дивна ідея.

Матерія не може виникнути з нічого випадково, яка людина у своїй високорозвиненій формі сьогодні навіть не здатна створити себе? Людина не може навіть утворити жодної живої клітини, не кажучи вже про те, щоб зробити травинку, він навіть матиме у своєму розпорядженні необхідні елементи і не потрібно було б створювати їх з нічого.

Це тому, що кожна справа все видно, має духовне походження а наш Бог є Дух. І справді найвищий і наймогутніший у всьому Всесвіті. Він все створив! Він початок і кінець. Він говорив і це було! Він лише створив усю землю з усім всесвітом навколо, щоб нарешті помістити нас, людей, на неї, щоб нам було де жити. І Він каже нам у Своєму Слові (Біблія – це Слово Боже), як Він все створив.

Так само, як ми, коли чекаємо потомства, підготувати все для нашої дитини в будинку заздалегідь, так Бог зробив це. І Він зробив це зі Своєї любові. Бог не тільки має любов, Він є любов. Він любить усіх однаково!

Теорія еволюції ніколи не була доведена також ніколи не спостерігалося виникнення нового виду життя. Якби Бог створив нас на основі еволюції, тоді Він записав би це у Своєму Слові таким чином. Він точно не мав би з цим проблем (У Бога все одно немає проблем). Ні, каже Біблія У нього перший чоловік Адам, утворюється з ґрунту поля (можна прочитати в Біблії в 1-й книзі Мойсея, розділ 2, вірш 7) і свою дружину Він збудував із ребра Адама (Буття 2:21). Він створив нас за власним образом (Буття 1:27).

Це те, що Бог говорить нам у Своєму Слові, і це правда,

Але як ми можемо точно знати, що Біблія правдива?


Що насправді правда?

Біблія – це просто унікальна книга. Її писали понад 40 авторів протягом більш ніж 1600 років написане від Буття до Одкровення. Результатом цього стала книга який утворює єдине ціле від першої до останньої сторінки.

Ми, християни, віримо що Бог надихнув людей записати ці речі та оформити їх у книгу в кінці. Тому єдиною основою для нас є Біблія Пізнавати особистість Бога та Його волю.

Біблія починається зі Старого Завіту з утворенням землі, перша людина відокремлення від Бога через гріх до часу де Ісус Христос приходить на землю навколо нас через його роботу спокути, через його кров примиритися з Богом.

Новий Заповіт дозволяє нам озирнутися на хрест, показує нам звістку про спасіння (євангеліє). і що ми як віруючі успадкували від нього.

У заповіті завжди вказується спадщина тих, хто пережив.

Те ж саме.

Біблія продовжує вести нас у часі до Другого пришестя Ісуса Христа, до Вічного Суду.

Біблія сповнена пророчих слів (понад 6000) більше половини з яких доведено виконано!

У 1947 році в районі Кумрану Мертвого моря хлопчик-пастух знайшов письмена між іншим повну книгу (сувій) пророка Ісаї, приблизно за 700 років до нашої ери особливо точні прогнози писав про життя і смерть Ісуса Христа. Наприклад, прочитайте 53-й розділ Ісаї.

Це змусило вчених і вчених всього світу сісти і звернути увагу, тому що пізніше було науково доведено, що що ці сувої датуються І-ІІ століттями до нашої ери.

заяви багатьох людей, що ці Писання були написані пізніше, а саме після того, як це сталося, були таким чином спростовані. Крім того, це довело точність сучасних копій, в яких є лише невеликі відхилення, тобто відхилень немає взагалі. На цьому етапі я не хочу вдаватися в цю тему більш детально через брак місця, але я відсилаю вас до Інтернет-адреси в якому є ці та багато іншого які займаються питанням чи правдива Біблія:

www.lifehopeandtruth.com

Маючи наклад від 200 до 300 мільйонів примірників на рік, Біблія є бестселером усіх часів і, крім того, найточніше збереженим писанням, яке будь-коли існувало.

Диявол продовжував намагатися знищити Слово Боже або закрити його для людей.

Він переконує людей що Біблія все одно призначена лише для певної групи людей і що вони все одно не розуміють цього слова.

Він має для цього причину: ВІН ЗНАЄ СПАСИТЕЛЬНЕ ПОСЛАННЯ, ЩО ТУТ МІСТИТЬ, ШУКАТИ ПЕКЛО ТА НАСЕЛЕННЯ НЕБА!

У Луки 21:33 сказано: «Минеться небо і земля, але мої слова не зникнуть"

Напевно кожному очевидно, що Бог, який все створив, також здатний захистити Своє Слово, інакше ми були б позбавлені будь-якої підстави пізнати його.


Найбільший подарунок

Але тепер до найважливішої частини цього повідомлення. Що я маю зробити, щоб примиритися з Богом, провести вічність на небі в присутності Бога?

Тут показана любов і благодать Бога, тому що це так легко що для багатьох людей це навіть надто легко. Але Слово Боже дає нам дуже чітку інформацію про це і це також говорить нам дуже чітко як НЕ треба робити і ось з чого я хочу почати.

У Римлян 3:20 написано: «Бо ділами Закону ніхто не виправдається перед Ним, але Законом приходить пізнання гріха»

А Галатам 2:21 сказано: «Я ні в якому разі не нехтую благодаттю Божою; бо коли б праведність прийшла через Закон, так би Христос помер даремно».

Але й тут у багатьох інших місцях написано, що ми не виправдовуємося виконанням заповідей (закону). Справедливість – це здатність мати в присутності Бога без докорів сумління або почуття провини, осуду чи неповноцінності.

Закон існує для того, щоб ми розпізнавали гріх і таким чином пізнати Бога.

Бог не має нічого спільного з гріхом. Бог любить людей! Але Він ненавидить гріх!

Гріх прийшов у світ через падіння диявола. ми всі згрішили ти також, і ми всі потребуємо спокути ти також.

«Усі згрішили і позбавлені слави Божої». Римлянам 3:23

Але що ми можемо зробити, якщо ми не можемо врятуватися добрими справами?

У Луки 18:26+27 Ісус каже перед своїм розп’яттям: коли люди запитали його, хто тоді може бути врятований, що для людей це все одно неможливо і це можливо тільки для Бога. Тільки Господь міг вирвати нас із цього становища! І Він зробив це через Свого Сина Ісуса Христа.

«Так бо Бог полюбив людину, що дав Сина Свого Єдинородного, щоб кожен, хто вірує в Нього, не загинув, але мав життя вічне». Іван 3:16

Але що станеться, коли ми вирішимо вірити в роботу спокути Ісуса Христа на хресті Голгофи?

Біблія дає нам дуже чітке пояснення цього.

У Євангелії від Івана 3:3 Ісус говорить Никодиму: «Амінь, амінь, кажу тобі: Якщо хтось не народився знову, він не може побачити Царства Божого».

Кожного разу, коли Ісус каже «амінь, амінь», що перекладається «Воістину, воістину» означає, Ісус надав особливого значення цьому уривку. Дозвольте мені коротко пояснити це що людина є дух має душу (чуття, почуття, розум). і живе в одному тілі (1 Фессалонікійців 5:23).

Ісус говорить нам у 3-й главі Євангелія від Івана, що після нашого нормального фізичного народження наш дух повинен народитися знову, щоб увійти в Царство Боже.

Наш дух, який є найважливішим, оскільки він визначає нашу природу, має бути оновлений. Він визначає, чого ми хочемо і що робимо.

Наша природа — це занепала природа а наш духовний отець перед новим народженням – диявол.

«Твій батько — диявол, і ти хочеш це зробити чого бажає твій батько».

Це звучить дуже жорстко, але це правда. Як лев не може стати коровою, постійно поїдаючи траву, чи може грішна людина стати християнином (сином чи дочкою Бога), роблячи добрі справи.

Якби це було так, Ісусові не довелося б померти за нас.

Немає!

Це вимагає повного оновлення внутрішньої людини,

При новому народженні він виривається зі сфери впливу диявола і народжується в родині Бога.

Це нове народження - найбільше диво, яке може статися у вашому житті!

І він просить вас лише про одне: чітке бажання, яке ви виголошуєте вголос.

Адам і Єва були створені заповітом і короткий акт, який слідував, відділений від Бога і прийняв диявольську природу (вони вирішили проти Бога, повіривши дияволу, і діяли відповідно, скуштувавши з дерева пізнання добра і зла).

Таким же чином ви можете знову перевернути ситуацію за допомогою довільної короткої дії. Ми отримали цю можливість через Ісуса Христа. Він був першим і останнім, хто дотримувався заповідей і він не вчинив жодного гріха хоча диявол спокушав його. Ви можете прочитати про це в Матвія 4:1-11.

І 1 Петра 2:22 говорить: «...він не вчинив гріха, і не було оманливого слова в устах його».

Таким чином він отримав право віддати Себе за наші гріхи.

Оскільки ніколи не було і не буде людини без гріха, Бог сам повинен був стати людиною, щоб пожертвувати собою заради нас. Ісус Христос не був мучеником («Я пастир добрий... і душу мою кладу за вівці... ніхто її від мене не забирає, але я її віддаю»). Івана 10:14-18.

У Божому плані було, щоб Він помер за нас і Своєю кров'ю змив усі наші гріхи.

«...Він любить нас і Своєю кров’ю відкупив нас від наших гріхів».

Ісус Христос звільнив нас від усіх гріхів якими б важкими вони не були! Після смерті ми йдемо прямо на небо без проміжної станції (чистилища).

Павло, про якого написана більша частина Нового Завіту, безумовно, вчинив один із найгірших гріхів перед Богом до свого навернення: У той час він масово переслідував, ув'язнював, погано поводився і вбивав перших віруючих християн.

Коли Ісус явився йому по дорозі в Дамаск, він назвав Його «Господом». і прийняв його як пана він одразу народився знову (Дії 9:1-9).

З цього моменту Пол повністю змінився і він став одним із найревніших християн, які будь-коли існували.

Або подумайте про злочинця, якого розіп’яли поруч з Ісусом. У годину смерті він також сповідував свою віру, кажучи: «Ісусе, згадай мене, коли прийдеш у Твоє Царство». Ісус відповів йому: «Амінь, кажу тобі: Сьогодні ти будеш зі мною в раю». Луки 23:42+43

Якби було якесь спокутування через чистилище, цей чоловік заслужив би це. Але Ісус сказав: «СЬОГОДНІ ти будеш зі мною в раю». Бог ніколи не згадує таке місце у своєму Слові і його теж нема! Це просто намагання відвернути людей від істинної євангелії, справді доброї новини.


Спасіння собі не заслужиш ні відвідуванням церкви, скільки разів, ні трьома краплями на голову. Немає! Водне хрещення є таїнством для віруючого християнина, який уже вірує в Ісуса Христа і таким чином проголошує це перед видимим і невидимим світом.

У Матвія 18:3 Ісус каже: «Амінь, це кажу вам: якщо не покаєтеся і не станете, як діти, не можете увійти в Царство Небесне»


Бог хоче, щоб ми довіряли Йому як маленькі діти довіряють батькам. Ми повинні підкоритися Йому, вірити Його Слову і прийняти дар спасіння. Бог хоче лише нашої вільної згоди, без якого він нічого не може зробити.

Це тільки Його благодать!

Послання до ефесян, розділ 2, вірші 8+9: «Так, благодаттю ви прийшли до спасіння через віру, а не від себе, це Божий дар; не ділами, щоб ніхто не хвалився».

Звичайно, треба після того, як ти зробив Ісуса своїм Господом, не шукай гріха. Але причина чому ти більше не грішиш тепер має бути іншим.

З Ісусом у вас приходить новий вид любові. Любов, яка також може любити людей які вороже ставляться до вас.

Ця нова любов у вас до Бога і для ваших ближніх це так що спонукає вас робити добро і більше не грішити.

Це буде від вільного серця не з примусу, бо треба щось заробити.

Павло пише в Галатів 5:4 «Отже, якщо ви хочете виправдатися законом, то вам більше нічого спільного з Христом: ти відпав від милості».

Тут Пол знову переходить до суті. Кожен, хто думає йому ще треба було щось зробити, щоб врятуватися, НЕ погашається тому що зрештою він не вірить в Євангеліє.

тобі більше нічого не потрібно робити але ви можете.

В Івана 14:6 Ісус сказав: «Я є дорога, і правда, і життя; ніхто не приходить до Отця, як тільки через Мене».

Слава Богу!

Хіба у нас немає чудового Бога?

І все так легко!

Він просто хоче, щоб ви повірили Його Слову та Ісусу і скажи йому це теж.

У Римлян 10:9+10 сказано: «...бо якщо зізнаєшся своїми устами: Ісус є Господь і вір у своєму серці: Бог воскресив його з мертвих так ти спасешся. Хто серцем вірує, а устами зізнається, отримає праведність і спасіння».

Тепер у вас є вибір.

смерть або життя?

Ви хочете вірити в релігію, яка дає вам бога Де ви повинні заробити своє спасіння, і ви ніколи не впевнені ти зробив достатньо?

Релігії - найсильніша зброя диявола тому що він займає цим людей і тим самим заважає що вони шукають цього істинного єдиного Бога.

Або ти хочеш вірити в Бога хто з любові і благодаті це спасіння вже зробив для вас через Його Сина Ісуса Христа?

Потрібно тільки з вірою прийняти це спасіння для себе і не потрібно більше про це турбуватися якщо ви зробили достатньо, тому що ви не можете зробити більше!

Ти знаєш, Бог більше нічого не бажає ніж провести вічність з тобою в Його царстві. Але він не має на це права. Ви самі повинні дати йому право в якому ви бачите роботу викуплення Його Сина Ісуса Христа прийняти для вас

Це ваше вільне рішення, у вас немає церкви і ніхто в цьому світі не може схуднути.

Нижче коротка молитва, за допомогою якого ви можете негайно втілити своє рішення в життя. І ви побачите, що робите те, що робили раніше і які були неправильними, раптом ви більше не можете робити це так легко, тому що говорить ваша совість.

Ваше сумління походить від духа, і воно покаже вам речі які не є правильними. Тому що ваш дух тоді більше не захоче грішити!

важливо! Не молитва рятує. Через щойно прочитане повинно бути бажання і віра народиться у вас, щоб прийняти Ісуса Христа як свого Господа і Спасителя.

Це повинно бути добровільно, без будь-якого тиску - тільки тоді це реально.


Якщо ви відчуваєте це в собі, то зараз саме час.


Молитва на отримання Нового Життя:

«Господи Ісусе Христе, Я дякую вам, що ти прийшов у цей світ, щоб викупити мене.

Серцем вірю, а устами зізнаюся, що ти син Божий помер за мої гріхи і на третій день ти воскрес із мертвих.

Господи Ісусе Христе, будь ласка, увійди в моє життя зараз і визволи мене від усіх провин і гріхів моїх. Я віддаю тобі своє життя і хоче, щоб ви прийняли це повністю.

Дякую.

Тепер я народився в сім’ї Бога і може тобі Бог, кажу мій батько.

благаю тебе, Святий Дух, наповни мене своєю силою хто мені допомагає робити те, що від Бога. веди мене дорогами що ти приготував для мене і відвези мене на місце що ти мені судив.

В ім'я Ісуса Христа. Амінь».

Слава Богу! Тепер ти Божа дитина! Ви викуплені, і після свого земного життя ви повернетеся додому до нашого Небесного Батька. Це безпечно, і тепер ви вільні.

Ви більше нічого не можете додати до свого спасіння. Ти абсолютно новий.

У 2 Коринтян 5:17 сказано: «Отже, коли хтось у Христі, тоді він є новим творінням: Старе минуло, нове настало».

«І не пристосовуйтеся до цього ходу світу, але дозвольте собі змінитися у своїй природі через оновлення вашого розуму, щоб ви могли досліджувати, що є доброю, приємною та досконалою волею Божою». Римлянам 12:2

Сердечно запрошую вас до цього
www.diehimmelsschule.de


Хвала і слава Богу на висоті, в ім’я Ісуса Х


 

bottom of page